8. 4. 2012

Pomôžme prírode: zvodný pohľad

Dnes prinášam prvý článok k rubrike, ktorej názov znie ekologicky ( keďže je to teraz veľmi in ;), ale týka sa krásy. Každá z nás sa narodila svojím spôsobom krásna, niekde jej príroda pomohla, na niektoré oblasti zasa pozabudla. Prečo jej nepomôcť? Všade sa predsa píše, že silné stránky treba zdôrazniť a slabé zamaskovať. Poďme sa teda naučiť, ako maskovať svoje nedostatky a premeniť ich na prednosti ;)

Dnešný článok sa bude týkať umelých mihálnic. Povedzme si úprimne. Ktorá z nás by nechcela mať zvodný pohľad a krásne dlhé mihálnice? Nie každá z nás sa narodila s touto výbavičkou, ale netreba zúfať. Je veľa možností ako si pomôcť. Mihálnice sa dajú dnes nadpájať, predlžovať, pričom takáto úprava vydrží niekoľko týždňov. Ak máte záujem o tento spôsob skrášlenia, odporúčam sa pozrieť predovšetkým na zľavové portály.

My sa dnes budeme venovať klasickému nalepovaniu mihalníc, ktoré s troškou zručnosti zvládnete doma aj samé. Ako prvé si zaobstarajte umelé riasy, respektíve trsy, lepidlo na riasy, pinzetu, vreckovky a nožničky na vytočenie. Neodporúčam kupovať lacné mihálnice a lepidlá, pretože efekt je neprirodzený a navyše sa Vám môže stať nepríjemný trapas a riasy sa Vám začnú v priebehu dňa odlepovať. Keďže, ja zatiaľ nie som profesionálka, prinášam Vám video s podrobným postupom lepenia. Ktoré nájdete presne TU

A ešte jedna rada na záver. Aj keď Vám to bude isto ľúto, mihálnice treba večer pred spaním odlepiť. Neodporúčam Vám v nich spať. Nielenže je to je nepríjemné, ale môžu sa poškodiť Vaše prirodzené riasy.

V galérii Vám prinášam produkty z tejto rady. V ponuke sú prirodzené, ale aj rôzne  extravagantné varianty, na ktoré by som sa ja neodvážila. Ja som stavila na istotu a kúpila som si kvalitné prirodzene vyzerajúce mihálnice, prvé v poradí.

Orientačná cena: 5,50 € ( bez lepidla )
 Gosh
Orientačná cena: 8,00 € ( lepidlo v balení )

Orientačná cena: 8,88 € ( bez lepidla )
Orientčná cena: 8,88 € ( bez lepidla )
Orientačná cena: 7,20 €
Orientačná cena: 5,10 €
Orientačná cena: 14,50 €
Love, Verka ;)

2 komentáre:

  1. Ahoj! Včera jsme váš blog nominovaly v rámci versatile blogger awards, tak tímto komentářem plním poslední z podmínek, a to obeznámit dotčené:) Snad vám to přinese ještě více čtenářů a budete pokračovat v to, co děláte... Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj, Veronika :) Samozrejme, sme velmi poctene a tesime sa na nove citatelky a modne fanynky ;)

    OdpovedaťOdstrániť