2. 4. 2012

Chystáme sa na leto: Ach, tá celulitída!

Niekedy sa už ani neunúvam povzdychnúť si, keď to vidím v zrkadle. A predsa som si na to nezvykla a ani si nechcem zvyknúť! Aj proti celulitíde sa dá bojovať i keď je to opäť záležitosť dvoch oblastí, s ktorými máme najviac problém: peniaze a výdrž.
Anticelulitídové prípravky nepoužívam celý rok, zmobilizujem sa vždy niekoľko mesiacov pred letom, aby som docielila aspoň trochu hladší efekt.  Chcem Vám ukázať, aké výrobky som už vyskúšala, aký mali efekt a koľko ma stáli, aby ste mohli ísť Vy pri výbere na istotu :)

Nivea Body Good-Bye Cellulite 200ml, približná cena: 10€
Toto bol úple prvý, ktorý som vyskúšala a zatiaľ môžem povedať, že aj najlepší. Gél sa výborne nanášal, výhodou bolo najmä jeho vstrebávanie, ktoré je dosť rýchle na to, aby som sa mohla hneď obliecť, ale zároveň poskytuje čas na masírovanie, ktoré je pri každom nanesení potrebné.




Lirene intenzívne sérum proti celulitíde  200 ml, približná cena: 6€
Neskôr som siahla po lacnejšej alternatíve, ktorá však vynikala nanajvýš tak vôňou.  Napriek pravidelnej aplikácii ráno a večer, ktorá je dôležitá pri všetkých výrobkoch, bol výsledok slabý. Na dotyk bola koža síce omnoho hhladšia ale vizuálne sa jamky vôbec nezmenšili.




Yves rocher Minceur Café Vert 200 ml, približná cena: 15€
Momentálne používam tento prípravok od Yves Rocher, ktorý má skvelú konzistenciu a veľmi silný, príjemný, chladivý efekt. Napriek tomu, že som s ním veľmi spokojná, mojim topom nie je práve kvôli cene, ktorá sa možno jednorazovo zdá okej, ale pri používaní ráno a večer je krém rýchlo fuč a môžte kupovať ďalší.




Na záver Vás však chcem najmä povzbudiť k tomu, aby boj proti celulitíde bol najmä Vašim bojom pre dobrý pocit samej zo seba a nie boj, ktorý dávame vyhrávať kozmetickým spoločnostiam. Celulitída tu bola a bude (najmä kým stravovanie pôjde nesprávnym smerom). Ale verte, že rovnako tu navždy bude aj záujem pánov o naše zadočky, a čo keď aj s niekoľkými jamkami...:)
.
Pre Vás, Barbora

2 komentáre:

  1. Barborka,
    máš pravdu, zadečky - ať už v jakékoliv podobě - si své pánské příznivce vždycky najdou ;-).
    Giveaway...;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milujem vaše články :) poradíte vo všetkom

    OdpovedaťOdstrániť