11. 3. 2012

NAJlepšie špirály

My, ženy 21. storočia máme to šťastie, že na trhu si môžeme vybrať spomedzi stoviek produktov rôznych značiek, rôznej ceny, či kvality. Platí to aj pre špirály. Musím sa priznať, že nad týmto produktom stojím v obchode často riadnu chvíľu, kým si konečne vyberiem ten, ktorý vyskúšam. Avšak, keďže už mám v tejto oblasti nejaké skúsenosti v dnešnom príspevku Vám prinášam rebríček troch NAJlepších,  ktoré som mala možnosť vyskúšať na vlastné oči ;)


Orientačná cena: 11 €
Ak potrebujete zvýrazniť Vaše riasy a vytvoriť dramatický pohľad, vyskúšajte maskaru 2000 Calorie. Nerozmazáva sa, ľahko sa nanáša, hrebienok je pevný a hustý. Tiež som nemala problém odlíčiť ju s normálnym odličovačom. Vie skutočne spraviť zázrak, Vaše mihalnice budú husté, predĺžené, avšak nezlepené.
Moje odporúčanie: Mne sa najviac páčila vo variante zo zahnutým hrebienkom. Nielenže sa s ním ľahko mnipulovalo, ale mihálnice krásne vytočil.

Orientačná cena: 15 €
Táto špriála vie skutočne vytvoriť nádherný objem rias. Používa revolučnú formulu, ktorá prináša objem tak zvnútra, ako aj zvonku. Vaše riasy získavajú objem nasýtením hydrakolagénu a kombinácia ultra-objemných a pružných voskov zaisťuje ideálne obalnie Vašich rias.
Moje odporúčanie: Odporúčam byť opatrná, čo sa týka vrstiev. Čím viac vrstiev, tým budú Vaše riasy pôsobiť síce objemnejším, ale ťažším dojmom.




Orientačná cena:  11 €
Táto špirála patrí do kategórie tzv. dvojfázových. V prvom kroku nanesiete na svoje mihálnice vrstvu, ktorá obsahuje mikročastice dodávajúce objem a natočenie. Kefka riasy zdvihne a dokonale ich nalíči od korienkov až po končeky. V druhom kroku nanesiete dávku mikročastíc so zmesou voskov, ktoré dodávajú objem a nádhernú čiernu zamatovú farbu. Riasy sú krásne vytočené, oddelené a prirodzene krásne.
Moje odporúčanie: Medzi prvým a druhým krokom veľmi nečakajte, pretože prvá biela vrstva rýchlo schne.



Love, Verka ;)

10 komentárov:

  1. ja nedám dopustiť na na maybelline - the colossal volum express v žltom obale, u mňa prekonala všetky riasenky a to som ich vyskúšala naozaj veľa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lubka, s touto spiralkou este nemam skusenosti, ale necham sa inspirovat a vyskusam.
    Verka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa zasa najviac paci Lancome (hypnose drama) - len keby nebola taka draha :(
    ale aj loreal-ky su super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemala som ešte Lancome, pretože je skutočne veľmi drahá :/ Ale nepochybujem o tom, že musí byť úžasná;)

      Odstrániť
  4. Mne sa zatial z tych maskar ktore som vyskusala najviac pozdava tato: Volume Million Lashes
    http://1.bp.blogspot.com/_4s7zzxB8FaA/TQ8ur_fqF3I/AAAAAAAABLQ/T76cZ70wPtY/s1600/l-oreal-volume-million-lashes-mascara.jpg

    Neviem ci uz ju dostat aj tu, ale priniesla mi ju kamaratka (pozdravujem Lenka ;)) z USA a zatial to je najlepsia mascara aku som mala. Na druhej strane ja velmi mascary nepouzivam, resp. nestriedam, cize nemam ich az tolko vyskusanych.

    Megi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale urcite vyskusam tieto ktore si tu Verka spominala, pretoze mi dochadzaju zasoby :) cize bude treba ist na nakup :)

      Megi

      Odstrániť
    2. a Lenka ide zasa do USA ;)
      L

      Odstrániť
  5. Ani jednu jsem ještě nezkoušela, takže děkuju za přehled. A hlavně za mé jazykové obohacení. Slovo "mihalnice" je prostě kouzelné. Dva podobné jazyky a stejně si občas nerozumíme... Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika, sme radi, že sme Ťa pobavili :* Spokojnosť čitateliek je pre nás balzam na dušičku

      Odstrániť
  6. Ja mám tu L´Oreal Paris Extra-Volume Collagene a za nic by som ju nevimenila!!!!!!!!! NIKDY

    OdpovedaťOdstrániť