16. 3. 2012

Kožušinová vesta na hviezdny spôsob

Aj Vám sa už niekedy stalo, že ste si v obchode kúpili skvelý kúsok, po ktorom ste už dávno túžili a doma ste zistili, že ho vlastne nemáte s čím zladiť? Stáva sa :) Keď sa zamilujete, nemyslíte dopredu... 
Jedným z takýchto kúskov môže byť aj kožušinová vesta, ktorá je sama o sebe veľmi výrazná a zdalo by sa, že je možné zladiť ju len s úplne jednoduchým tričkom alebo rolákom. Samozrejme, takou kombináciou určite nič nepokazíte, ale ak chcete byt predsalen trochu viac odvážne, inšpirujte sa našimi hviezdami. 


 

Alessandra Ambrosio, modelka Victoria´s Secret,  stavila na jednoduchosť a pre dovŕšnie ležérneho vzhľadu doladila svoj outfit jednoduchým šálom na pánsky štýl.



Rihanna spojila zdanlivo nespojiteľné. Červená károvaná košeľa s kožušinou vestou? Nikdy by mi nenapadlo vyskúšať to, a predsa to vyzerá dokonale!

 

Kráľovná všetkých večierkov, Kate Moss, vie čím ohúriť. Jednoduché čierne šaty, kožušinová vesta a vysoké topánky zaručia, že na každej party budete neprehliadnuteľná. To je predsa cieľom, nie? :)


Pre Vás, Barbora

3 komentáre:

  1. je super ako sa da jedna vessticka vyyuzit na vela sposobov a vzdy vyzera inak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem :) ak mate aj vy nejake tipy ako originalne skombinovat kozusinovu vestu, budem rada ked napisete...

    OdpovedaťOdstrániť