15. 3. 2012

Chystáme sa na leto: Športom ku kráse

Pred pár mesiacmi som už asi tisícikrát učinila rozhodnutie, že začnem pravidelne športovať. Predpokladala som, že to bude len ďalší z neúspešných pokusov, ktorému bude po pár týždňoch koniec. Som rada, že môžem povedať, že som sa tentokrát mýlila :) To všetko vďaka športu, ktorý budete robiť rovnako (a ešte viac) radi ako chodiť von s priateľmi. SQUASH už bezpodmienečne patrí do môjho  pondelkového rozvrhu.

Prečo práve squash?
Pretože vo dvojici je všetko krajšie a pretože Vás prirodzene donúti vydávať veľké množstvo energie vďaka neustálym krátkym šprintom. Už po prvom raze si osvojíte squashové reflexy a pri treťom sa budete cítiť ako profesionálky :) Jásné, že radšej robíme veci, ktoré nám idú lepšie...

Nie je to drahé?
V skutočnosti vôbec. Napríklad v Relaxy Clube v Hlohovci, kam chodievam ja s partiou, je cena na hodinu 9€, čo je 3€ na osobu pokiaľ  hráte traja (čo je zo začiatku optimálne). Posurfujte na internete a určite aj Vy nájdete športové centrum, ktoré ponúka možnosť zahrať si squash alebo vybrať si iný šport z bohatej ponuky za rozumnú cenu.

Nebude to ďalší márny pokus?
To už je na Vás. Dôležitá je železná pravidelnosť. Šport by sa mal stať prirodzenou súčasťou Vášho týždňa, nech sa deje čokoľvek. Zlákajte na tento nápad aj niekoľko priateľov, ktorí Vás podržia a nedajú Vám šancu vyhovárať sa! Aj keď je super urobiť 100 brušákov a 50 klikov denne, povedzme si úprimne, ako dlho Vás to bude baviť? Preto si vyberte atraktívny šport, do ktorého sa nebudete musieť nútiť  ale budete sa naň tešiť.

Každá dlhá cesta začína malým krokom a je najvyšší čas, aby ste ho urobili. Tak do akého športu sa chystáte pustiť? :)









Pre Vás, Barbora

2 komentáre:

  1. dobre rady jsou drahe :)
    http://requirespassion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to teda ano, ale my si za ne neuctujeme :-D cize tie nase su zdarma :)

    OdpovedaťOdstrániť