18. 3. 2012

Chystáme sa na leto: Ako schudnúť?

Poznáte to zrejme aj vy, nie ste spokojní so svojou postavou, na chudnutie ale nie je čas. Ako schudnúť? To je najčastejšia otázka. Takto pred 3 rokmi som sa rozhodla, že dosť bolo špekov a začala som čítať knižku, ktorá ma pripravila o 10 kilov. Tento výsledok som si dokázala udržať dva roky, no potom prišlo zamestnanie, v ktorom som celé dni iba sedela pri počítači a pracovať doma znamenalo tiež pohodlný prístup k chladničke (v tom zamestnaní som do dnes). Taktiež som prestala pravidelne chodiť večer von, čo tiež ubralo z môjho pohybu. A kilá sa nabalili naspäť a pribudli ešte ďalšie. Teraz sa už pol roka pokúšam opäť zhodiť, ale mám slabú vôľu, nedodržiavam žiadny z princípov, ktoré som si prečítala v spomínanej knižke. Mnohé si už ani nepamätám.

Povedala som si, že čo môže byť väčšia motivácia, ako chudnúť s blogom. Každý týždeň vám prinesiem súhrnný článok o tom, ako sa mi darilo a verím, že za 3 mesiace budem schopná nahodiť sa do plaviek. Teraz to nehrozí ani náhodou. V článkoch vám popíšem najzaujímavejšie rady a princípy, ktoré sú v knižke uvedené a budem sa snažiť nimi riadiť.

Moju terajšiu váhu vám nenapíšem, lebo by ste boli z nej zhrozené. Budem to rátať podľa toho, koľko sa mi podarilo zhodiť. Začneme na čísle 0 a každý týždeň napíšem ako sa mi darí a verím, že za pár týždňov budeme pri čísle -10 (každý týždeň jedno kilo).

Idem teda na to! Držte palce!
A ak máte chuť, tak sa ku mne kludne pridajte, alebo do komentárov napíšte svoje tipy a rady. Ja všetko čo mi pomôže schudnúť napíšem do každotýždňového článku a tiež pridám úryvky knižky, ktorá mi už raz pomohla a verím, že mi pomôže aj teraz.

V článku ktorý pripravím o týždeň v sobotu sa môžete tešiť na názov knižky, skvelé tipy z nej a na výsledok môjho jednotýždňového snaženia :)

Love, Megi

2 komentáre:

  1. Držím ti palce a možno sa k tebe pridám, tiež by som potrebovala zhodiť do leta pár kíl!

    .. monique

    OdpovedaťOdstrániť
  2. "100% pravdivé tvrdenie (overené mojim viac ako 20 ročným pôsobením vo svete kulturistiky a fitness) – každá z vás dokáže schudnúť" Marian Cambal
    viac na: http://www.eastlabs.biz/article/2360

    OdpovedaťOdstrániť