31. 5. 2012

White Summer

Keďže som sľúbila, že Vám postupne ukážem, aké krásne narodeninové darčeky som dostala, dnes začnem prvými troma. Leto sa pomaly blíži, a práve preto som asi dostala až tri krásne biele vecičky. Veľmi sa im teším, keďže biela dá krásne vyniknúť opálenej pokožke. Už mi chýba len ten bronz.

Začnem od doplnkov. Pred časom som v katalógu bižutérie (ktorý mi chodí spolu s katalógom Yves Rocher) uvidela nádherný letný prsteň, ktorý mi pripomína môj obľúbený kvet plesnivec, ktorý, neviem prečo, považujem za najvýnimočnejší, aký poznám. Nakoniec som ho dostala ako krásne narodeninové prekvapenie. Páči sa Vám?
V lete nesmie v šatníku chýbať biela tunika. Tú mi taktiež moji zlatí dopriali a chystám sa k nej kúpiť tmavomodré legíny a celý outfit doladím na námornícky štýl. Mám ju z Takko Fashion a je nádherná.




Tretím bielym kúskom sú biele slim nohavice, ktoré budú mať u mňa široké využitie, ale najviac sa teším, keď si ich oblečiem k vysokým lodičkám a sexy topíku. Mám ich z Manga a tu sú.
Aj týmto spôsobom sa chcem ešte raz veľmi poďakovať mojím zlatíčkam. Mám Vás veľmi rada <3
Love, Verka ;)

3 komentáre:

  1. musim veri povedat, ze mi mame doma podobnu bluzku, ale taku viacej elegantnejsiu a mam doma aj modre leginy :D takze, ked pojdem niekde, kde nepojdes, pouzijem TVOJU OUTFITovu inspiraciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten prsteň je úplne nádherný! :) ale ináč zaujímavý výber obľúbeného kvetu, ešte som asi nikoho nepočula povedať, že práve plesnivec :) mojim najobľúbenejším je asi sedmokráska, taká milá nežná :)

    http://beauty-around-us.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. lovely!!! I really like it!

    http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť