24. 5. 2012

Comme une Évidence

Určite ste si už dávno všimli, že priam milujeme francúzsku kozmetiku Yves Rocher. Pred týždňom som bola pozrieť, čo je nové v tomto obchodíku a odišla som s krásnym parfumom Comme une Évidence. Tento parfum patrí do rodiny kvetinových zelených chyprých vôní. Jeho hlavu tvoria bergamot a lístky fialky, srdce ruža, jazmín a konvalinka a základ parfumu pozostáva z pačuli a machu.

Na jednej strane je táto vôňa elegantná, jemná a svieža, ale na strane druhej veľmi výrazná. Parfum je ako stvorený na horúce letné dni, veľmi dlho vydrží a budete sa vďaka nemu cítiť aj po celom dni, akoby se práve vyšli zo sprchy ;) Podľa mojich pocitov túto vôňu najlepšie vyjadrujú dve slová: harmónia a čistota. Kým nevyskúšate, neuveríte :D

A ešte sa Vám chcem pochváliť jednou novinkou. Mám nové krásne pierkované náušničky, ktoré sú absolútne originály, keďže mi ich robila kamarátka, ktorá je aj šikovná bloggerka. Jej tvorbu si môžete pozrieť TU. Moje sú prvé v poradí. Krásne, však? ;)

Love, Verka ;)



4 komentáre:

  1. keby si vedela aká som strašne rada, že sa tebe aj sestre páčia :) a veľmi ti pristali k tým modrým šatám a ak sa ti bude ešte niekedy niečo páčiť, stačí sa ozvať ;)

    http://beauty-around-us.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem, Fortina, moc, moc ;) Vieš ako som sa v nich super cítila? Budeme teraz pravidelne sledovať všetky Tvoje nové kúsky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som tam ovoniavala vone a aj ta fialkova bola ako realne fialky:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie náušnice sú dokonalé .Mala by si ich predvieš :))

    http://www.queen-of-jungle.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť