2. 6. 2012

Chystáme sa na leto: betakarotén

Každá z nás túži v lete po krásnej opálenej pokožke a po tom, aby takou krásnou bronzovou zostala čo najdlhšie. Pre niekoľkými rokmi som prišla na jednoduchý trik, ktorý zabezpečí zdravé, rýchle a dlhotrvajúce opálenie. Toto riešenie sa volá BETAKAROTÉN. 

Vďaka betakaroténu je moje opálenie:
  • ZDRAVŠIEBetakarotén je druh vitamínu, vďaka ktorému možno predísť spáleniu pri slnení a iným nepríjemnostiam. Pokožka je na opaľovanie lepšie pripravená a lepšie chránená proti starnutiu a tvorbe vrások.
  • KRAJŠIE
    Odkedy užívam pred letom betakarotén, opálenie má krásnu hnedastú až bronzovú farbu, bez náznakov červených podráždených miest. Obchádza ma aj odpudzujúco vyzerajúce šúpanie pokožky, pálenie či pocit suchej kože.
  • DLHOTRVAJÚCE
    Opálenie aj v chladnejšich mesiacoch nemusí byť letnou letnou záležitosťou alebo výsledkom nezdravého solária. Betakarotén zabezpečí opálenie, ktoré sa vytráca veľmi pomaly, a tak ešte aj v zimných mesiacoch opálenie pekne vidieť.
Navyše:
  • Vás to može stáť omnoho menej než drahé opaľovacie oleje alebo prípravky po opaľovaní, ktorými často zachraňujete spálenú pokožku. 100-tabletové balenie sa dá kúpiť v priemere za 5€.
  • Betakarotén má mnoho iných priaznivých účinkov pre Vaše zdravie.
 Pre Vás, Barbora

1 komentár:

  1. No ale pozor. Podporuje ukládání tuků - tloustne se po něm jako čert.

    OdpovedaťOdstrániť