7. 6. 2012

Párty inšpirácie

Blízkosť leta okrem iného znamená v našom okolí i to, že sa blížia mnohé narodeninové a meninové oslavy a určite sa v prázdninovom ošiali nájde vždy nejaký dôvod na párty. Navyše nám záhrada ponúka ovocie, čerstvú zeleninu, všade rozvoniava čerstvý vzduch a gril sa už teší na dobroty, ktoré naň poukladáme. Pripravila som si pre vás pár inšpirácií, ktoré budú mať zaručene úspech!


Jahody - momentálne rastú v záhradách a tiež ich možno dostať v obchode. Či už s čokoládou,  bielym jogurtom, alebo ako ozdoba na pohári šampanského, jahody proste patria k luxusnému ovociu nielen svojou krásnou farbou, ale aj vynikajúcou chuťou. S jahodami nikdy nič nepokazíte. (Ibaže by bol niekto na ne alergický ;))




Fondue - je veľmi dobrá vec, Marry-en už o ňom písala a ja musím iba súhlasiť. Nie je to drahá záležitosť a určite si každý nájde svoj obľúbený kúsok ovocia, ktorý si osladí dobrou čokoládou. Syrové fondue som ešte neskúšala, ale na nete je určite veľa dobrých tipov ako na to :)




Drinky -  Na žiadnej párty nesmú chýbať dobré drinky. Ak ich zarobíte do veľkej nádoby a zoženiete k tomu dlhé slamky, tak už chýba iba rozhodnúť sa aký drink pripravíte. My sme mali naposledy Mojito, ale chceme toho vyskúšať viac, čiže najbližšie urobíme asi Piña coladu. Ak nemáte veľkú nádobu, do ktorej by sa drink zmestil, tak odporúčam okrúhle akvárium pre rybičky. Samozrejme rybku predtým treba vytiahnuť a akvárium poriadne vyumývať. Hlavne nezabúdajte, na to, že drinky musia žiariť farbami a byť plné ovocia.


 

Máte i vy tipy, ktoré vylepšia letné párty? Sem s nimi :)

 Love, Megi!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára