26. 2. 2012

Trendy sačká

Sačká sú trendy už nejaký ten čas, a ak mám byť úprimná, veľmi sa tomu teším. Tento kúsok oblečenia je mojím obľúbeným hneď z dvoch dôvodov. Sačká sú nielen univerzálne a hodia sa na mnoho príležitostí, ale navyše sa dajú nosiť na mnoho spôsobov. Sú vhodné nielen vtedy, keď potrebujete byť elegantné, ale ak k nim zladíte slim nohavice, vysoké lodičky a sexy tielko, vytvoríte tak skvelý outfit na párty. 
V ponuke sú čierne, biele, červené, bodkované, pásikavé, krátke, dlhé a mnoho ďalších. A keďže jar je čoskoro tu, my s Barbikou sme si svojho víťaza už našli ( prvé v galérii ). Teraz je rad na Vás! Dúfame, že Vám bude skvelou inšpiráciou aj náš módny blog ;)




































With love, Verka ;)

3 komentáre:

  1. To žlté má dokonalý strih! a aj farba je super, len neviem či by som k tomu našla veci v šatníku :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vybrali jste krásně!
    já si na posledním lovu odnesla k sobě domů 5 sak, blazerů (prostě celkem 5 kousků různých střihů) a když naprosto netuším jestli to unosím nemohla sem tam nechat takové poklady (jeden kousek dokonce Moschino!!) a vše za 10 v sekáči v Ústí nad Labem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No tak tomu sa naozaj hovori skvely ulovok! Ja stale cakam na take, ktore by mi dokonale sadlo, ale lovit chodim iba nahodne ked mam po praci cas :)

    Megi

    OdpovedaťOdstrániť