21. 8. 2012

Monplatin: Hair care

Ako som Vám už písala pred nedávnom, skúšam produkty vlasovej kozmetiky značky Monplatin. Táto značka pochádza z Izraela a u nás je dostupná len vo vybraných kaderníctvach. Skúšam masku a olejček na vlasyy, o ktorých Vám napíšem.

Maska na vlasy s čiernym kaviárom a hodvábnym proteínom
Táto maska má unikátne zloženie pozostávajúce zo zmesi exkluzívnych a zlepšených silikónov, olivového oleja a hodvábnych proteínov, v kombinácii s materskou kašičkou a rastlinnými esenciami. Nanáša sa štandardne do umytých vlasov, kde sa nechá pôsobiť a následne sa zmyje.
Ako som spomínala, mám jemné vlasy, ktoré sa veľmi ťažko po umytí rozčesávajú. Môžem povedať, že táto maska je jedna z najúčinnejších v boji proti zamotaným vlasom, ktoré som doteraz vyskúšala. Vlasy som mala po nej skutočne zjemnené, aj napriek tomu, že som ich mala po dovolenke značne vysušené. Avšak, neodporúčam ju dievčatám, ktoré majú problém s objemom vlasov, pretože táto maska vlasy veľmi zjemní a uhladí, čím značne stratia na objeme.


Orientálny olej
Tento olejček na vlasy obsahuje komplex olejov  a silikónov, obohatených argánovým a jojobovým olejom a olejom so pšeničných klíčkov, ktorý obsahuje vitamín E. Olejček sa nanáša na vlhké alebo suché vlasy, z ktorých sa následne vyčeše.
Ja si olejček nanášam vždy po umytí na končeky vlasov pred tým ako si ich vyfénujem. Poskytuje totiž dôležitú ochranu proti poškodeniu pre poveternostnými vplyvmi, či vplyvmi fénovania. Končeky vlasov mám po umytí skutočne zjemnené a menej vysušené, aj napriek tomu, že mám blond melír, ktorý zvykne vlasy vysušiť. Odporúčam ho používať každej slečne, dokonca na všetky typy vlasov.

Love, Verka ;)

9. 8. 2012

Vlasový špeciál I.

Keďže mám celkom bohaté skúsenosti s vlasovou kozmetikou a vlasovými prípravkami, v nasledujúcich dňoch sa zameriam na hodnotenie týchto produktov. Myslím si, že mnohé z Vás to zaujme, keďže v tejto oblasti, kde sú v ponuke stovky produktov, sa zíde akákoľvek rada. Navyše, momentálne testujem masku a olejček na vlasy od izraelského výrobcu, ale o tom po tom ;)
Takže, najskôr niečo o mojich vlasoch. Vlasy mám jemné, chýba im objem, často padajú, VEĽMI zle sa mi po umytí rozčesávajú, ale aj napriek blond melíru, nie sú veľmi poškodené a nemajú sklon ku krepovitosti.
V tejto časti Vám predstavím, podľa mňa, TOP 3 šampóny, ktoré som vyskúšala na vlastných vlasoch ;)

Cena: 12,09 €
 
Cena: 6,50 €
Cena: 6,80 €
Love, Verka ;)

8. 8. 2012

OUT!

Keďže je tento blog hlavne o móde, nie je len o tom, čo je IN, ale samozrejme chceme upozorniť aj na to, čo je OUT. Ja zastávam názor, že to, čo vidíte na ulici každej tretej slečne, už nie je IN, ale jednoznačne a absolútne OUT! A toto je presne prípad neónových farieb na čomkoľvek. Takže, keď sme pred nedávnom riešili otázku Púdrová vs. Neónová, dnes mám, aspoň ja, v tom jasno. Čokoľvek, len nie neónová. Avšak, netreba zabúdať, že všetko v móde je otázkou vlastného vkusu a dôležité je, aby ste sa v tom VY cítili dobre ;)

Love, V ;)

6. 8. 2012

DIY plavky

... dnes som našla na nete plavky urobené z obyčajnej šatky. Keďže som mala po ruke jednu šatku, ktorá nie je už nositelná, no je mi ľúto ju vyhodiť, skúsila som podľa návodu vytvoriť plavky aj ja ...

Skombinovala som ich s ďalším kúskom, ktorý som za toto leto stihla vyrobiť zo starých riflí. Čo vy na to?






3. 8. 2012

Versace Bright Crystal



"Chcela som vytvoriť vôňu, ktorá by bola príťažlivá, svieža a kvetinová, tak ako všetky vône, ktoré zbožňujem. BRIGHT CRYSTAL sa predstavuje vo flakóne, ktorý je stelesnením večnej elegancie, pričom sám evokuje svieže a kvetinové tóny obsiahnuté vo vôni," Donatella Versace.
Keďže nie som odborníčka na parfémy, tak sa nebudem  až tak vyjadrovať, ale musím povedať, že táto vôňa ma neuveriteľne očarila a neodolala som, tak ju mám doma.

Aký je váš parfém ?  Rada si prečítam vaše komenty :)

Love, Marry-en