29. 6. 2012

DKNY watches 2012

Tento týždeň som dostala veľmi príjemnú úlohu, vybrať si hodinky :) Keďže som v tomto smere verná DKNY, hneď som mala výber zúžený. Z kolekcie 2012 som si vybrala 4 víťazov. Ktoré to nakoniec vyhrali úplne, Vám napíšem a odfotím o týždeň. Vy by ste zvolili ktoré?
Love, Verka ;)

28. 6. 2012

Vykrojené sukne

Toto leto sú nenormálnym trendom sukne vykrojené nad kolenami. Veľmi im fandím a chystám sa minimálne jednu si zaobstarať. Suknička tohto typu je rafinovaná. Na jednej strane je romantická, tým, že nie je mini nepôsobí lacno, no na druhej strane krásne odhaľuje nohy. Tomuto trendu hovorím ,,proste WAU". Ak aj Vy ste fanúšičky, nájdete ich u nás na eshope. Nech sa páči, malá ukážka ;)

Love, Verka ;)

Moja vychytávka

Baby, musím sa Vám pochváliť mojou novou vychytávkou. Som zvedavá, čo na ňu poviete. Sú ňou nové RayBan okuliare, ktoré Vám určite budú pripomínať tie, ktoré nosi Johnny Depp, ale podľa mňa sú (tak ako vlastne všetko) omnoho štýlovejšie pre dievčatá. Tu sú :D
A to, že nie sú iba pre chlapcov si mylí aj Diane Kruger ;)
Love, Verka ;)


27. 6. 2012

Lesná víla

Koncom apríla sme boli fotiť s Barborkou v neďalekom lese (link). Bola to úžasná skúsenosť a celé fotenie prebiehalo v super atmosfére. Ten neskutočný kľud, krásna príroda a slniečko dodali všetkému tú správnu atmosféru. 

Po niekoľkých týždňoch som sa opäť dostala k týmto fotkám a dokončila som ich úpravu. Keďže sme sľúbili pokračovanie, tak tu je:












26. 6. 2012

Snake bracelet

V poslednej dobe prichádzajú do módy hadie náramky. Hady ako také nemám veľmi rada, no čím ďalej tým mám tento doplnok radšej. Je to niečo nové a pre mňa zatiaľ "neokukané". Dá sa doplniť k športovému aj elegantnému outfitu. 

Pre inšpiráciu ponúkam niekoľko obrázkov:





Pomerne dlho som zháňala niečo podobné aj u nás. Zohnala som veľmi pekné kúsky, ktoré ponúkame aj v našom eshope:



K outfitu to vyzerá naozaj veľmi dobre, posúďte sami :)





LOVE MEGI

21. 6. 2012

Something old


Vždy ma fascinovali staré objekty, ktoré dýchali históriou. Jeden taký vlastní naša stará mama a Judit ma už niekoľko týždňov intenzívne prehovárala, aby sme tam šli fotiť. Keďže času momentálne (vlastne vždy) nemám veľa, tak chvíľu trvalo, kým sme našli ten správny termín. 

Keď som bola menšia, tak som tam občas so starou mamou šla, keď tam bolo treba niečo opraviť, alebo priniesť či zobrať odtiaľ. Keď som tam vstúpila, vyvolalo to vo mne veľa spomienok nielen na samotný dom a záhradu, ale aj na pradedka, ktorý tam žil až do svojej deväťdesiatky.

Dostali sme sa bohužiaľ iba do veľkého dvora, kde bola stará šopa a včelín. Kľúče od dverí do domu nám stará mama nepribalila, no aj napriek tomu sme prežili super fotenie. Začala som upravovať fotky, keď budú hotové, určite sem zopár hodím, zatiaľ tu je iba táto pred šopou :)

Love, Megi!

19. 6. 2012

So šarmom Parížanky - Ines de la Fressange








Francúzska ikona elegancie v knihe radí, ako dosiahnuť štýl a krásu. Všetky tipy nazbierala počas niekoľkých desaťročí pôsobenia v módnom priemysle.

V knihe sa dozviete, v ktorých obchodoch Parížanky nakupujú oblečenie, kozmetiku a dekoratívne doplnky. Pozrite si adresy najobľúbenejších parížskych obchodov aj s telefónnymi číslami a internetovými adresami. Navštívite aj vybrané hotely, reštaurácie a ďalšie menej známe miesta v Paríži, ktoré jednoducho treba vidieť! Nechýba ani na mieru šitý sprievodca pre rodinnú zábavu.

Na knihe spolupracovala Sophie Gachetová, módna novinárka časopisu Elle. Aj vďaka nej tu máte módny Paríž ako na dlani… http://www.bux.sk/knihy/201465-so-sarmom-parizanky.html 


Love, Marryen

18. 6. 2012

Muffiny

V nedeľu zvyknem piecť a dnes som si povedala, že upečiem muffiny. Čerstvé, plnené čokoládou a s kopou ovocia. Ešte stále hľadám ten správny recept, ale myslím, že ešte pár úprav v ingredienciách a bude to dokonalé :) Aby vám tiekli slinky, tak sme urobili pre vás aj fotku.


LOVE, Judit!

17. 6. 2012

wishlist

taška darabags
knižka, ktorú musím mať
balerínky sa vždy zídu
denníček


a váš zoznam želaní je aký ?


Love, Marry-en

12. 6. 2012

princezná vs. dračica

Thylane Blondeau, o tomto dievčatku bude nasledujúci článok. Thylane Blondeau je 11-ročná Francúzska. Jej otec je futbalista Patrick Blondeau a matkou novinárka a herečka Véronika Loubry. Dievčatko pôsobí vo svete modelingu už od svojich štyroch rokov, kedy sa objavila na módnom móle v šatách od Jeana Paula Gaultiera.





  Myslím si, že deti do modelingu nepatria, teda určite nie zmaľovné, na opätkoch, rovnako ako anorektické dievčatá.


Aký je váš názor na "deti - modely"?


Love, Marry~en