31. 5. 2012

White Summer

Keďže som sľúbila, že Vám postupne ukážem, aké krásne narodeninové darčeky som dostala, dnes začnem prvými troma. Leto sa pomaly blíži, a práve preto som asi dostala až tri krásne biele vecičky. Veľmi sa im teším, keďže biela dá krásne vyniknúť opálenej pokožke. Už mi chýba len ten bronz.

Začnem od doplnkov. Pred časom som v katalógu bižutérie (ktorý mi chodí spolu s katalógom Yves Rocher) uvidela nádherný letný prsteň, ktorý mi pripomína môj obľúbený kvet plesnivec, ktorý, neviem prečo, považujem za najvýnimočnejší, aký poznám. Nakoniec som ho dostala ako krásne narodeninové prekvapenie. Páči sa Vám?
V lete nesmie v šatníku chýbať biela tunika. Tú mi taktiež moji zlatí dopriali a chystám sa k nej kúpiť tmavomodré legíny a celý outfit doladím na námornícky štýl. Mám ju z Takko Fashion a je nádherná.




Tretím bielym kúskom sú biele slim nohavice, ktoré budú mať u mňa široké využitie, ale najviac sa teším, keď si ich oblečiem k vysokým lodičkám a sexy topíku. Mám ich z Manga a tu sú.
Aj týmto spôsobom sa chcem ešte raz veľmi poďakovať mojím zlatíčkam. Mám Vás veľmi rada <3
Love, Verka ;)

30. 5. 2012

Neon outfit

Raz za čas mám chuť na niečo šialené. Milujem farby a to, že sú v móde momentálne aj odtiene neónových farieb mi hrá do kariet. Ružové legíny, neónovo žlto-zelené tenisky, mentolové a červené tielko a farebná bunda. Aby bol outfit dokonalý treba pridať vlastnoručne robený prívesok a šiltovku :-D Čo na to hovoríte?


Farby!

Prívesok som robila vlastnoručne. Potrebovala som obdĺžnikovú plôšku, retiazku, swarowski elementy a lak na nechty ;)
 
  

 







Túto bundičku milujem! Má úžasné farby plné energie.

Love, Judit!

29. 5. 2012

Relaxujeme, časť duhá

Minule som spomínala hojdacie kreslá, dnes by som rada spomenula TULI VAKy, síce doma nemám žiadny, no mala som tu česť vyskúšať si ich u kamarátky. A ak si toto leto zarobím, tak určite si kúpim takýto tuli vak. Kúpiť sa dajú vo veľkoobchodoch s nábytkom sa dá naozaj vybrať, nielen farby, veľkosti, dokonca, aj vzory. S cenou je to rôzne, okolo 120 eur, dá sa, samozrejme, zohnať aj lacnejší, aj drahší.
Love, Marry-en

28. 5. 2012

Letné mini šaty

Zdá sa, že leto sa už rozbehlo na plno a sezóna letných mini šiat sa môže začať. Dnes, Vám ukážem prvé, ktoré mi pribudli do šatníka túto sezónu. Kúpila mi ich moja super maminka a stali sa mojími najobľúbenejšími. Navyše, mi veľmi pripomínajú kolekciu D&G na jar/leto 2012. Čo na na poviete?

Love, Verka ;)

27. 5. 2012

Jedna skvelá narodeninová párty!

Asi ste si všimli, že od piatka nepribudol žiaden článoček, ale to preto, lebo sme sa zotavovali z piatkovej mega narodeninovej žúrky, ktorá bola tajným prekvapením pre mňa. Čo už, keď mám najlepších priateľov na svete? V najbližších dňoch Vám spíšem celý zoznam darčekov, ktoré som dostala a pridám aj foto :D Dnes, Vám ukážem pár fotečiek z oslavy, ktorá je pre mňa tým najväčším darčekom ;)
Moji úžasní kamaráti, ktorí to celé pripravili (pár ich tam ešte chýba). Ľúbim Vás <3
Môj narodeninový outfit (viem, nevyzerám tam už celkom sviežo, ale prvý krát v živote som exla deci hrušky :D)
Bloggerky popíjajú mojito po 1.
Bloggerky popíjajú mojito po 2.
Darček s Kitty nesmel chýbať <3
Originálny darček od chlapcov: Hello Piggy. Ďalšie super darčeky Vám prinesiem neskôr ;)
Takto krásne mi to moje <3 pripravili :D
Love, Verka ;)

25. 5. 2012

Môj outfit na dnes

Dnes ma čaká krásne poobedie, a tak som sa už predpripravila a nachystala si všetko potrebné. Keďže vonku je krásne, vybrala som si modré mini šaty a k nim pestrofarebnú pierkovanú čelenku. Podľa mňa tento oufit pôsobí romanticky a zároveň bude veľmi pohodlný. Teším sa a tu ho máte ;)
Love, Verka ;)

24. 5. 2012

Comme une Évidence

Určite ste si už dávno všimli, že priam milujeme francúzsku kozmetiku Yves Rocher. Pred týždňom som bola pozrieť, čo je nové v tomto obchodíku a odišla som s krásnym parfumom Comme une Évidence. Tento parfum patrí do rodiny kvetinových zelených chyprých vôní. Jeho hlavu tvoria bergamot a lístky fialky, srdce ruža, jazmín a konvalinka a základ parfumu pozostáva z pačuli a machu.

Na jednej strane je táto vôňa elegantná, jemná a svieža, ale na strane druhej veľmi výrazná. Parfum je ako stvorený na horúce letné dni, veľmi dlho vydrží a budete sa vďaka nemu cítiť aj po celom dni, akoby se práve vyšli zo sprchy ;) Podľa mojich pocitov túto vôňu najlepšie vyjadrujú dve slová: harmónia a čistota. Kým nevyskúšate, neuveríte :D

A ešte sa Vám chcem pochváliť jednou novinkou. Mám nové krásne pierkované náušničky, ktoré sú absolútne originály, keďže mi ich robila kamarátka, ktorá je aj šikovná bloggerka. Jej tvorbu si môžete pozrieť TU. Moje sú prvé v poradí. Krásne, však? ;)

Love, Verka ;)



21. 5. 2012

Cannes 2012

Ako určite viete, Cannes je v súčasnosti hlavným mestom filmu, keďže od 16. mája do 27. mája tu prebieha filmový festival. Ide o 65. ročník tejto svetovej udalosti a ja som sledovala predovšetkým otvárací ceremoniál, keďže som sa nemohla dočkať, v akých róbach sa ukážu celebritné slečny. A tu je výsledok. Vybrala som päť, podľa mňa, najkrajších rób.
Naomi Watts sa na premiére filmu Madagaskar 3 predviedla v púdrových vyšívaných šatách z dielne Marchesa z kolekcie jeseň/zima 2012-13. Bola jasným dôkazom toho, že ošiaľ púdrových tónov v móde ešte zďaleka nekončí.
Naomi Watts

Diane Kruger, ktorá je súčasťou hlavnej poroty, prišla na otvárací ceremoniál v asymetrických šatách od Giambattistu Valli a bola jasným dôkazom toho, že mentolová farba je momentálne mimoriadne trendy. Vďaka asymetrickému rukávu a vzdušnému jemnému materiálu pôsobila ako víla a túto úlohu si zjavne užívala.
Diane Kruger

Jessica Chastain si na premiéru filmu Madagaskar 3 obliekla snehobiele strapcové šaty Armani Privé a potvrdila trend bielej, ktorý jasne kraľoval na tohtoročných Oscaroch 2012
Jessica Chastain

Freida Pinto, ktorá sa preslávila vo filme Milionár z chatrče, sa predviedla v dievčenských šatách, ktorých tvorcom je Michael Angel. V tejto svetloružovej róbe s trblietavým farebným vrškom pôsobila nežne a sviežo a celý outfit mala zvýraznený striebornými sandálikmi na platforme Louis Vuitton.
Freida Pinto

Lana Del Rey zažiarila na slávnostnom zahájení Cannes v čiernej róbe z kolekcie Alberta Ferrettiho jeseň/zima 2012-13 a šperkoch Chopard. Lana pôsobila veľmi elegantne, a tak ako ona, aj ja považujem čiernu za najkrajšiu farbu večerných a akýchkoľvek slávnostných šiat. Podľa mnohých je to konzervatívna farba, ale Lana tento predsudok obišla a zvolila asymetrický zaujímavý výstrih.
Lana Del Rey
Pre Vás, Barbora



20. 5. 2012

Hello Kitty

Zdá sa, že sú veci, z ktorých proste nikdy nevyrastiem a vôbec sa za to nehanbím :) V každej z nás podľa mňa navždy zostane túžba po rozkošných farebných a zábavných kúskoch a stelesnením všetkéto tohto sa jednoznačne stala HelloKitty. Expanzia tejto značky bola neuveriteľná a táto malá micka ani zďaleka nezabodovala len u malých slečien ale často i u ich mamín. Nie každý má samozrejme pochopenie pre tento trochu infantilný štýl. Ja to rešpektujem, a preto mám zatiaľ len jeden kúsok Hello Kitty- šedé pyžamo, v ktorom sa cítim ako ozajstná princezná! 

Vybrala som pre Vás niekoľko kúskov, ktoré podľa mňa dokazujú, že Hello Kitty skutočne nie len pre deti ale pre každú veselú ženu, ktorá vie sama seba brať s ľahkosťou a humorom.

A čo Vy a Hello Kitty? Ste kamošky?


Love, Verka ;)