30. 4. 2012

Topánkovo

Spomedzi všetkých tých otravných reklám čo vyskakujú na FaceBooku sa nájdu sem-tam aj celkom zaujímavé a ja som si už dávno všimla, že topankovo.sk nie len tak hociaký obchod s topánkami! Vždy tam nájdem absolútne skvostné kúsky s výraznými tvarmi a kombináciami farieb, aké som nevidela nikde inde predtým. A vôbec sa nebojte, že tam zas nájdete len nenositeľné topánky na vysokom podpätku. Stránka poskytuje rôzne druhy topánok od športovej obuvy, cez vychádzkovú až po topánky pre výnimočné príležitosti.Ceny ma tiež celkom milo prekvapili :)

Schválne prikladám len niekoľko ukážok, ktoré Vás určite prinútia kliknúť aj na stránku. Keďže som sa ešte stále nevymanila z opojenia púdrovou farbou, moj výber sa nie náhodou prikláňa k tejto farbe a štýlu, ktorému púdrová pristane najviac.

Pre Vás, Barbora

25. 4. 2012

V skrini nemáme nikdy dosť....

....áno dievčatá, správne, BALERÍNOK <3 Ženy ich milujú, muži nenávidia, ale povedzme si pravdu, koľko vecí my nemáme radi na mužoch a musíme ich strpieť. Balerínky sú pohodlné, pekne dopĺňajú outfit a každá žena, ich má v skrini v niekoľkých farbách a vzoroch. Keďže leto sa blíži, prinášame inšpiráciu jemných letných balerínok od rôznych značiek. Na záver Vám ešte musím ukázať zopár krásnych kabeliek od značky Belle&Bloom, ktoré som tento týždeň objavila na Bigbrands. Ktoré sa Vám najviac páčia?

 Kabelky Belle & Bloom, ktoré môžete nájsť na Bigbrands:
 Love, Verka ;)

23. 4. 2012

Kufre

Za dva mesiace sa chystám na ďalekú a dlhú cestu cestu. Okrem toho, že zisťujem, čo všetko musím doplniť do svojho šatníka som zistila aj to, že to všetko nemám do čoho zbaliť :) A tak sa rozhliadam po kufroch a uvedomujem si niekoľko vecí:
  • pred farebnými a vzorovanými kuframi určite uprednostním sofistikovaný a elegantný štýl kvalitných značiek
  • "superznačkové" a tiež superdrahé kufre od značiek ako Louis Vuitton alebo Gucci sú koniec koncov len módne doplnky bez kvality (i keď uznávam, že niekedy aj skutočne krásne :)
  • vďaka Bohu za človeka, ktorého napadlo primontovať ku kufrom kolieska!
Pripájam nejaké ukážky, z každého rožku trošku, aby ste si aj vy mohli utvoriť svoj vlastný názor. Nech sa páči :)


Pre Vás, Barbora


21. 4. 2012

Forest

V piatok ráno bolo nádherné počasie a tak sme to využili na to, aby sme si urobili krátky výlet do neďalekého hája, kde sme nafotili niekoľko fotiek. Prvú ochutnávku prinášame už teraz. Pridáme i zvyšné fotky a môžete sa tešiť aj na outfit s Barborkou.

Keď sme videli to krásne prostredie, tak sme sa zhodli, že musíme zorganizovať piknik. Deka, dobré jedlo, skvelé víno a nekonečná pohoda. 




Love, Megi!

19. 4. 2012

Prstene

Sestra je najväčšia fanúšička Justina Biebera na svete a tak keď sa mal objaviť na obálke magazínu Bravo, tak neváhala a išla do stánku preň. K časopisu bol pribalený aj darček - prsteň. Na výber bol nápis Love, hviezdičky a srdiečka. Kedže plagátov Justina Biebera nie je nikdy dosť, tak sestra zobrala hneď dva. Prstene vyzerajú pekne, aj ked kvalita nie je najlepšia, ale pár krát ich určite využijeme. Ak stratia farbu, tak sa s nimi možno pohrám a dám im nový vzhľad.



 
 

Love, Judit!

18. 4. 2012

Kvetinový vzor







Dnes ako som vyšla z domu, svietilo Slniečko, vtáčiky štebotali a v predzáhradkách rozvikli tulipány a narcisy, uvedomila som si, že naozaj prišla jar. A aký vzor sa najviac hodí k tomuto ročnému obdobiu? Samozrejme, kvetinový. Túto sezónu sú v móde skôr jemné a malé kvietky. Ja mám doma červené kvetované šaty, na ktorých nosenie sa veľmi teším a modré kvietkové balerínky, ktoré sa hodia k modrým rifliam. A aké kvietované kúsky máte doma vy?

Love, Marry~en


17. 4. 2012

Sadnite si, uvoľnite sa a hojdajte sa ...








Každý má rád pohodlie a každý sa ráad hojdá. No, nie všetci máme jeden vkus a práve preto dám na blog viacej inšpirácii. Od klasických hojdacích kresiel až po výstredné visiace kreslá. Myslím, že každý si príde na svoje.

Love, Marry~en

Outfit

 V sobotu som sa vybrala fotiť na koncert britskej kapely Four Kornerz do Piešťan. Keď som v hľadisku uvidela moju sesternicu, tak som hneď vedela, že musíme niečo nafotiť aj na blog. Presunuli sme sa na chodbu a cvakli sme pár záberov v priestoroch piešťanského Kursalonu. Perfektne skombinovala hnedú čiernu a zlatú. Možno by si človek povedal, že takéto farby mladej babe svedčať nebudú, pretože sú veľmi temné a smutné, no myslím, že v tomto outfite vyzerá skvele.






 





Kabelka sa dá nosiť nielen cez plece, ale je nositeľná aj takto