31. 3. 2012

Sneak peek - Šaty z recyklovaného papiera

Zdruba mesiac dozadu ma oslovila Janka Skočíková s tým, že potrebuje v čo najkratšom čase nafotiť šaty, ktoré sú navrhnuté a vytvorené z recyklovaného papiera. Bola som dosť zaneprázdnená a pôvodne som chcela fotenie odmietnuť, no moja zvedavosť bola veľmi silná a bola som neuveriteľne zvedavá na to ako vyzerajú. Dohodli sme si termín fotenia. Mali sme pôvodne fotiť vonku, no upršané počasie nám to nedovolilo i keď fotky v daždi by neboli zlé, riskovať, že sa šaty počas fotenia rozpustia na modelke by zrejme nebolo veľmi múdre.

Keď mi Janka ukázala šaty, v ktorých sa mala fotiť, tak som bola naozaj veľmi milo prekvapená. Skutočne je veľmi šikovná a urobila nádherné šaty. Ja som bola z materiálu i z prevedenia nadšená a dúfam, že kreácie z jej dieľne budú možno o pár rokov na modelkách svetového formátu ;)

Tu je malá ukážka toho, čo uvidíte zajtra v kompletnom článku aj s viacerými fotografiami:





Love, Megi

In Love With Mint Shoes

Mentolová je veľmi svieža farba. Má mnoho odtieňov a mne sa páči asi každý - od tých najjemnejších až po tie najtmavšie a najkrikľavejšie. Tento krát som sa pozrela na topánky. Myslím, že tie sú jedným z najdôležitejších častí outfitu, ktorý pri správne zvolenom modeli dokážu vytvoriť wau efekt. Ja osobne si robím zálusk hneď na tie prvé :)














Love, Megi

30. 3. 2012

Outfit

Od kedy chodím na výšku, tak sa snažím svoj šatník obohacovať o mierne elegantnejšie veci. Samozrejme, že sa nevzdávam pohodlia a volím ležérne oblečenie, v ktorom sa dá vydržať od rána do večera. Aj v tomto outfite ma môžte kedykoľvek vidieť ísť do školy, ale je praktický v podstate pre každú príležitosť. Ak elegantné sako skombinujete s nejakým funny tričkom alebo tielkom, docielite dospelejší štýl no zároveň nie príliš starý. Čo myslíte, podarilo sa mi to?  

Sako Cocogio
Rifle Motivi
Kabelka Chantall
Hodinky Storm


Pre Vás, Barbora

29. 3. 2012

Chystáme sa na leto: letné blúzky

Leto sa čoraz viac hlási a slnečné lúče v nás prebúdzajú túžbu niečo pekné si na seba kúpiť ;) Aj Vy máte taký pocit, že všetko je zrazu krajšie a ťažšie odolávate pekným kúskom v obchodoch? Ja Vám to dnes neuľahčím. Pod článkom prinášam celú galériu sexy vzdušných topov a blúzok, v ktorých sa budete cítiť nielen pohodlne, ale vďaka pestrým priesvitným materiálom neuniknete žiadnemu mužskému pohľadu ;)

ZARA 
Mango
Orsay
Emma Rose - BigBrands
Ginger Ale - BigBrands
Maiocci
Minus - FashionDays
Minus - FashionDays
Rue Montmartre - FashionDays
Samozrejme, mám doma podobnú blúzočku a v najbližšej dobe Vám ju ukážem ;)

Love, Verka

26. 3. 2012

Chystáme sa na leto: Preč s chĺpkami!

Určite to aj vy dobre poznáte. Večný boj s chĺpkami, ktorý napríklad so žiletkou vyhráte tak na tri dni.  Mňa osobne to najmä v lete poriadne rozčuľuje a ako každá žena , aj ja snívam svoj sen, kde neexistujú žiadne chĺpky :)
Niekedy som si myslela, že zbavenie sa chĺpkov natrvalo je len pre majetné dámy a bežná smrteľníčka si  to nemôže dovoliť. Ale ako som tak surfovala po zľavových portáloch, objavila som neodolateľnú zľavu na epiláciu IPL.

Čo je IPL?
Epilácia intenzívnym pulzným svetlom (IPL) čiže fotoepilácia je ošetrenie, ktoré natrvalo odstráni nežiadúce chĺpky, bez toho aby došlo k poškodeniu pokožky (to môžem zatiaľ dosvedčiť). Jedná sa o najúčinnejšiu formu epilácie, ktorej výsledky sú trvalé (čo zatiaľ neviem posúdiť, pretože som ešte nabsolvovala všetky potrebné aplikácie). Podstatou ošetrenia sú svetelné pulzy, ktoré zahrejú vlasový folikul a tým ho zničia (žiadneho pálenia sa však nemusíte báť čo je obrovská výhoda oproti epilácii laserom). Zničenie je trvalé, takže v takto ošetrenom mieste už chĺpok nikdy nevyrastie.

Koľko ma to bude stáť?
Určite menej ako kupovať si celý život žiletky, voskové pásiky alebo drahé strojčeky. Ak vychytáte nejakú dobrú zľavu na internete, čo by nemal byť problém, napr. podpazušie máte odchĺpkované približne za 45€ (za predpokladu, že budete potrebovať 3 aplikácie, čo je bežný počet).  Keď ešte zvážite ten komfort, že máte na celý život pokoj, podľa mňa nie je o čom :)


Pre Vás, Barbora

25. 3. 2012

Outfit

Prednedávnom, som na našom módnom blogu písala o pánskom "dandy" štýle pre ženy, ktorý sa mi veľmi páči, a tak som si pre Vás pripravila ukážku môjho outfitu v tomto štýle. Je to síce taká jemnejšia verzia, keďže som sa držala hesla, že menej je niekedy viac. Páči sa Vám? Máte aj Vy podobné kúsky vo svojom šatníku? Budem rada, keď mi napíšete a budem sa môcť od Vás inšpirovať ;)

Topánky Martina Blue
Nohavice Reserved
Tričko Mango
Vestička  Review
Sovička Promod

 

Love, Verka ;)

24. 3. 2012

Bratislava

Minulú sobotu sme prežili naozaj krásne popoludnie v Bratislave. Prešli sme sa po centre a pofotili pár fotiek. Nakukli sme do výkladov, obdivovali pouličné umenie, nechali sa unášať hudbou jazzovej kapely, ktorá hrala na letnej terase kaviarne a na záver sme si sadli na drink.





















Love, Megi & Majka